Nieuws

Aandacht voor ALS

ALS is een dodelijke zenuwziekte. De motorische zenuwcellen in de hersenstam en in het ruggenmerg sterven gaandeweg af waardoor signalen niet meer aankomen bij de spieren. Verlammingen zijn het gevolg en patiënten overlijden gemiddeld drie tot vijf jaar na de diagnose. Er zijn ook musici die deze ziekte hebben. Tot heden is er geen medicijn en er is veel onderzoek noodzakelijk. Zo ook een bevriende muzikant van ons. Wil je meer weten over deze vreselijke ziekte kijk dan op www.stopals.nu of wordt donateur.

JavaJam neemt momenteel een nummer op, samen met Philippe de Lange. Philippe is een bevriend muzikant en was destijds bezig met de audities voor gitarist in de begeleidingsband van Ilse de Lange. Helaas manifesteerde zich op dat moment bij Philippe deze ziekte en de gitaar hangt helaas aan de muur. Ondanks deze ziekte heeft Philippe besloten zich in te zetten voor de strijd tegen ALS. Zijn doel is om in 2013 met de Stichting StopALS.nu een bedrag van 100.000, — euro bij elkaar te hebben en dit bedrag bij de universiteit Utrecht aan te bieden voor wetenschappelijk onderzoek.

Daarnaast geeft Philippe onder andere ook lezingen, het verzorgen van artikelen voor diverse magazines en het opnemen van een lied in de studio van JavaJam.

Wij hebben veel bewondering en respect voor Philippe. Steun hem en vele anderen, jaarlijks sterven in Nederland 500 patiënten en worden er 500 nieuwe diagnoses gesteld.

AARZEL NIET WORDT DONATEUR !!!!

 

Pro Media Connect levert nieuwe studiotafel

Onlangs heeft Pro Media Connect een nieuwe mengtafel geplaatst. Het is de Audient ASP8024 Heritage met DLC, de allereerste in De Benelux.

 

 

 

 

The Loot Amsterdamse band, 25, 26 en 27 november in onze studio

De Amsterdamse band The Loot is in het weekend van 25 t/m 27 november te gast in onze studio. We gaan met deze talentvolle 4-mans formatie vier eigen composities opnemen.